• You've discovered RedGuides 📕 an EverQuest multi-boxing community 🛡️🧙🗡️. We want you to play several EQ characters at once, come join us and say hello! 👋
  • IS THIS SITE UGLY? Click "RG3" at the very bottom-left of this page to change it. To dismiss this notice, click the X --->

Question - Auto Macro not working anymore (1 Viewer)

Joined
Mar 11, 2017
RedCents
10¢
Hi All hoping someone can help. As of today i cannot get Auto_CLR Auto_BRD or Auto_WAR to work as they have done previously. Also Kissassist nuke for my Mag is not working.
I have done the up dates but nothing i do seems to work.
I am a very basic user and have had it working for a few years.
When i try to load Auto_CLR all i get is (Unable to add macro Line.)
Any help would be appreciated Thanks
 
Joined
Mar 9, 2017
RedCents
11,536¢
Maybe post a screenshot of the exact error messages. If you're getting errors across multiple macros, it could be a folder issue. Double check the settings in the launcher and make sure that's the folder where your ini and Auto-macs are stored.

I'm not sure if Auto-macs are still being updated. I know Noob was revising them about a year ago. No idea if anybody has updated them for 111-115 lvl stuff.
 
Joined
Mar 19, 2019
RedCents
146¢
Yep, the closest to AUTO_CLR is IHC version of cleric (I think it is based off AUTO_CLR anyway), it pretty much does everything for you.
 
Joined
Oct 15, 2010
RedCents
110¢
Hi All hoping someone can help. As of today i cannot get Auto_CLR Auto_BRD or Auto_WAR to work as they have done previously. Also Kissassist nuke for my Mag is not working.
I have done the up dates but nothing i do seems to work.
I am a very basic user and have had it working for a few years.
When i try to load Auto_CLR all i get is (Unable to add macro Line.)
Any help would be appreciated Thanks
All of the IHC mac's were based off of auto to start. They work in similar way. And for the 3 classes you listed there is a supported IHC mac.
 
Joined
Mar 11, 2017
RedCents
10¢
Thanks for the reply's and i have tried IHC and the clr hardly healed and the tank and group died badly on multiple tries. it may be because i am new to IHC. Also is there a Magician setting for IHC as i could not find one.
I Have attached a screen shot of the error i get with Just [email protected] loaded on all characters. happens on all 6 characters.
With Iboxer loaded first for easier characters switching i cannot load the warrior (see attached) and Cleric error (see attached)
 

Attachments

Joined
Mar 19, 2019
RedCents
146¢
Thanks for the reply's and i have tried IHC and the clr hardly healed and the tank and group died badly on multiple tries. it may be because i am new to IHC. Also is there a Magician setting for IHC as i could not find one.
I Have attached a screen shot of the error i get with Just [email protected] loaded on all characters. happens on all 6 characters.
With Iboxer loaded first for easier characters switching i cannot load the warrior (see attached) and Cleric error (see attached)
It looks like the new patcher has put the files in a different place to where you used to run mq2 from. If you look at your error it shows you where it is looking for the files. You need to copy them from where you used to run mq2 to where they are now. I think most people had mq2 on their desktop, but now it defaults to the path shown under where it says "could not open macro file".

Close down mq2 and EQ. Copy the contents of your old folder to the new one (to copy your ini files, macros etc), re run the patcher (to update mq2) and you should be sorted.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top