• You've discovered RedGuides 📕 an EverQuest multi-boxing community 🛡️🧙🗡️. We want you to play several EQ characters at once, come join us and say hello! 👋
  • IS THIS SITE UGLY? Click "RG3" at the very bottom-left of this page to change it. To dismiss this notice, click the X --->

Question - Weird Alt+R failure (1 Viewer)

Joined
May 13, 2007
RedCents
1,054¢
Randomly the Alt+R command will no longer open the Raid Window on any of my toons. I checked the key bind and it is still set to Alt+R and when I use "/bca //keypress Alt+R" they all open their Raid Window with the shortcut command. I also tested Alt key commands in Windows and the Alt keys on both sides of my Corsair keyboard are still functioning. I even plugged in ANOTHER keyboard but the same result.

I feel like there is probably something stupid I am overlooking. Anyone have any ideas for me on it? :shrug:
 
Joined
Oct 22, 2010
RedCents
6,263¢
Sometimes in EQ my Shift key acts like its stuck. It's not actually stuck, it's an EQ bug. Usually just pressing it again fixes it. Will cause other key combos to fail if its in this state. Seems to always be the right shift key my case.
 
Joined
Sep 15, 2013
RedCents
1,242¢
Make sure your video card doesn't have alt r bound to something else. Mine did so when I went to open the raid window I was instead opening an optional window from my video card.
 
Joined
Oct 22, 2010
RedCents
6,263¢
Make sure your video card doesn't have alt r bound to something else. Mine did so when I went to open the raid window I was instead opening an optional window from my video card.
Nvidia has some optional recording crap that's activated by Alt+R. I always choose install custom and only install the driver and config panel. Been so long since I installed it forgot about it.
 
Joined
May 13, 2007
RedCents
1,054¢
Nvidia has some optional recording crap that's activated by Alt+R. I always choose install custom and only install the driver and config panel. Been so long since I installed it forgot about it.
Yes!! That was it. GeForce Experience had Alt+R set for Performance Overlay. Deleted that keybind and it now works fine in game. Thank you!!
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top