• IS THIS SITE UGLY? Click "RG3" at the very bottom-left of this page to change it. To dismiss this notice, click the X --->

Question - Eqbc Task Window

Joined
Oct 24, 2015
Likes
10
RedCents
98¢
#1
Looking for a eqbc cmd to click the accept button in task window boxes
 
Joined
Jul 30, 2006
Likes
446
RedCents
6,994¢
#4
MQ2AutoAccept will do this, too. Need to configure, but once you do it’ll auto accept group invites, raid invites, expedition invites, task invites, trades, etc.
 
Joined
Oct 24, 2015
Likes
10
RedCents
98¢
#5
Thanks alot for the help, just what I was looking for :)
 
Joined
May 8, 2019
Likes
18
RedCents
105¢
#6
I have EQ2AutoAccept running, enabled, and groupmates added to allowed list, but when I say the right phrase to the NPC it brings up the task window, and nothing happens. It won't auto accept the task at all. Does it only work if you manually accept the task on one character and then the autoaccept kicks in if you need to /taskadd others? I've also tried doing the /notify TaskTemplateSelectWnd command too, but still the task window stays up waiting for me to click Accept.
 
Joined
Jul 30, 2006
Likes
446
RedCents
6,994¢
#7
I have EQ2AutoAccept running, enabled, and groupmates added to allowed list, but when I say the right phrase to the NPC it brings up the task window, and nothing happens. It won't auto accept the task at all. Does it only work if you manually accept the task on one character and then the autoaccept kicks in if you need to /taskadd others? I've also tried doing the /notify TaskTemplateSelectWnd command too, but still the task window stays up waiting for me to click Accept.
Did you go into the .ini and enable all the various “yes” things? There are .ini entries for separate dialogue boxes like group, raid, expedition, task, TL, trades, etc.
 
Joined
May 8, 2019
Likes
18
RedCents
105¢
#9
Did you go into the .ini and enable all the various “yes” things? There are .ini entries for separate dialogue boxes like group, raid, expedition, task, TL, trades, etc.
I went through the INI, but it didn't seem to have any 'Task' lines to enable, just 'Anchor, SelfAnchor,Trade,Group,Fellowship,Raid'.
 
Top