• IS THIS SITE UGLY? Click "RG3" at the very bottom-left of this page to change it. To dismiss this notice, click the X --->

H.U.D. - Noob's - Blue Infinity UI - Oct 2018 Update

Joined
Feb 8, 2005
RedCents
8,288¢
Last Update: November 3rd, 2018

Frequency back in the day(2007ish) released a Blue Infinity variant with MQ2 functions built in that I always just loved. It has since fallen to the waste side, and I picked it up the other night and have not only fixed it but built out a couple more things I think should be there. In honor of Frequency, I went ahead and left the UI folder the same.

Nov 2018 - Fixes
  • Fixed Group Window
    • Meshes with MQ2TargetInfo Now
    • Removed Distance check since MQ2Target takes care of this
    • Moved UI Elements for better visibility

Oct 2018 - Fixes
  • Animations Fixes
  • Target Window Revamped to mesh with MQ2TargetInfo (Love the new plugin btw)
    • Removal of Z Axis, Distance
    • Brought shading fill up so we can see new MQ2TargetInfo data
  • CastSpellWnd / HotButtonWnd / SpellBookWnd / AAWindow Updated for Ring of Scale

Sept 2017-Fixes
  • Animations Fixed
  • Item Display Fixed
  • Combat Window completely redone by Noobhaxor
  • Inventory used a modified version of a eqinterface inv window
  • Target Window updated with new information
  • AA window uses reskined default UI

Big shoutout to Beimeith for fixing the non-MQ2 version off eqinterface.com. This made fixing this much easier, as I copied most of his work on that version with modification were MQ2 information is used, namely the target window. I expanded the target window in the version as bigger screens = bigger health bar needed.

Non-MQ2 version is here http://www.eqinterface.com/downloads/fileinfo.php?id=6702



Enjoy!
 

Attachments

Last edited:

Darkmax

Member
Joined
Jan 26, 2016
RedCents
1,169¢
I looked around for a nice clean interface for awhile before settling on AYA EoK which I found on EQ interface. This one you put together is very compelling - I am definitely going to have to give it a try!
 
Joined
Jun 18, 2014
RedCents
3,943¢
CompareTipWnd can be pulled from the default UI and added to the UI folder and should fix the issue, if not delete the one in the default folder and have eq rebuild it then add it to the UI folder
 
Joined
Dec 24, 2017
RedCents
1,520¢
CompareTipWnd can be pulled from the default UI and added to the UI folder and should fix the issue, if not delete the one in the default folder and have eq rebuild it then add it to the UI folder
The only Compare file I have in default is MQUI_CompareTipWnd.xml. I did delete it, had EQ rebuild it, copied it over and no luck. Still getting error.

A fresh install of MQ2 fixed it. The MQUI_CompareTipWnd.xml is what was bad and that is created by MQ2.

Also the group window is not compatible with the new additions by eqmule. They are all bunched on top of each other in the top left.
 
Last edited:
Joined
Feb 8, 2005
RedCents
8,288¢
The only Compare file I have in default is MQUI_CompareTipWnd.xml. I did delete it, had EQ rebuild it, copied it over and no luck. Still getting error.

A fresh install of MQ2 fixed it. The MQUI_CompareTipWnd.xml is what was bad and that is created by MQ2.

Also the group window is not compatible with the new additions by eqmule. They are all bunched on top of each other in the top left.
Thanks for the report, I'll update my MQ2 and see what is going on with eqmules additions. I'm sure I can modify it to be compatible.
 
Joined
Feb 8, 2005
RedCents
8,288¢
I just noticed Mimic does overlay on a full group. Can someone take a screenshot of the default UI for me? I'd like to use the default settings of MQ2targetinfo so we aren't all constantly changing settings hehe.
 

Elrem

New member
Joined
Aug 4, 2015
RedCents
46¢
I am having trouble getting this UI to load. Do I put the folder in my normal EQ UIfiles folder, or do I need to load it from an MQ2 folder? Thanks

Looks like I am getting the same error as above, missing CompareTipWnd. I will try a reinstall and see if that fixes things.
 
Last edited:
Joined
Jan 31, 2014
RedCents
7,691¢
you put it in a new folder you make inside your UI folder. IE

Where to put UI.jpg

What you call the folder doesn't matter (int his case "stuff") but it has to be all one word.

Then ingame you open the options window, click on "Load UI skin" and pick the folder you put the new UI into.

The game will freeze for a long pause.

If all the files loaded fine, you will see the new UI. If they do not, you will see the default UI.

If your UI crashed to default, in the main Everquest folder there will be a file called UIError.txt, that can help figure out which particular window is the problem.

Used part of the UI collection for a good long time, found it very nice. Kudos for keeping it alive =)
 

Vrakenor

Active member
Joined
Sep 23, 2015
RedCents
422¢
Hi Noobhaxor

Nice UI, I am going to adopt it lol. I just have one request to make it fit my particular customization. Could you make the Spell bar horizontal for me please? Or maybe tell me what I need to adjust in the xml file to make that happen. And if you want to get REAL fancy make the spell bar adjust the number of spell slots it has according to the level of the character using it. Hehe, sorry got carried away with myself there.

Again thanks for the nice UI, I have played around with several when I saw this one and knew it was the ONE.
 
Top