• You've discovered RedGuides 📕 an EverQuest multi-boxing community 🛡️🧙🗡️. We want you to play several EQ characters at once, come join us and say hello! 👋
  • IS THIS SITE UGLY? Click "RG3" at the very bottom-left of this page to change it. To dismiss this notice, click the X --->

Question - New Build Now what? (1 Viewer)

Joined
Jan 29, 2021
RedCents
570¢
Hey guys, So i am not a tech savy person. I finally decided its time to upgrade so I went from an AMD FX8150, 16 gig 1033 ddr3, sata hard drive, ATi radeon HD 5850.
To Ryzen 5 5600x, asus Tuf gaming x570-pro MB, radeon 5700xt, 16 gig gskill neo 3600 DDR4, NVMe PCIe Gen4 M.s SSD 1TB. Have everything built, have EQ installed everything is great. BUT can you guys tell me how to get my ui stuff back for my toons?
It took me 2 months when i came back to game to get it usable. Also do i just reinstall MQ2 or can i move it from my old hard drive? Should i use my old HD for storage even though its got windows 10 on it also?? Thanks for your help.
 
Joined
Dec 17, 2016
RedCents
454¢
Copy the Everquest directory and MQ directory from your old computer would be the easiest way to explain it. Doing so will get all your UI / INI files back to like you had it before.
If you have already downloaded both just copy the old over the new.
 
Joined
Mar 27, 2007
RedCents
460¢
I had an issue when upgrading from 7 to a new laptop on 10. There was a directx dll that I needed to get and place in my windows system32 directory. You can also find the file on the web.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top