• IS THIS SITE UGLY? Click "RG3" at the very bottom-left of this page to change it. To dismiss this notice, click the X --->
MQ2TargetInfo

Plugin - MQ2TargetInfo 2.0

Joined
Mar 24, 2015
Likes
69
RedCents
2,136¢
#41
mule - i have my windows all set up using sparxx. The one issue I seem to have is that clicking to target group members doesn't work very well. I have to click on the very bottom of their health/mana bars to target with the plugin loaded. Similarly the xtar window has the same issue. When I hover with my mouse it displays "member distance" as if the distance is on top of the otherwise clickable bars/names on the window.

Default UI this doesn't happen. I've tried to change font sizes, but no dice.
 

Vrakenor

Active member
Joined
Sep 23, 2015
Likes
40
RedCents
422¢
#42
Hi Eqmule

I just installed and setup Noobhaxor's adaptation of Blue Vert UI and after loading it, a message popped up in my MQ chat box that said to contact you about this plugin not loading. Direct quote... "MQ2Targetinfo has been disabled due to an incompatible UI, let eqmule know"!

Sorry, don't mean to cause you more work.
 

eqmule

MQ2 Lead Dev
Moderator
Joined
Feb 1, 2013
Likes
444
RedCents
20,407¢
#43
mule - i have my windows all set up using sparxx. The one issue I seem to have is that clicking to target group members doesn't work very well. I have to click on the very bottom of their health/mana bars to target with the plugin loaded. Similarly the xtar window has the same issue. When I hover with my mouse it displays "member distance" as if the distance is on top of the otherwise clickable bars/names on the window.

Default UI this doesn't happen. I've tried to change font sizes, but no dice.
Zip up and post your ui and I’ll reply with correct ini entry for it. It can be adjusted. They all can.
 
Joined
Mar 24, 2015
Likes
69
RedCents
2,136¢
#44
Here is my ui. I modified the group window because I couldn't get it to work at all in the original state. The original XML is still in the directory.
 

Attachments

Joined
Jan 19, 2016
Likes
43
RedCents
331¢
#45
I would like the come to me button and follow me button to be /bca instead of /bcg.

However when i change these in mq2targetinfo file to /bca //afollow spawn ${Me.ID}
The button no longer becomes a toggle.

Any way to make it a toggle?
If not a /bca command to stop the afollow? afollow off?
 
Joined
Aug 17, 2017
Likes
5
RedCents
60¢
#46
Recently started using this plugin - anyone experiencing glitches/lag in the default UI/display when eq is not the active window? Mainly notice that one of the chat windows is no longer transparent, other chat windows and running, and what is on the screen either freezes or lags.
 

Vrakenor

Active member
Joined
Sep 23, 2015
Likes
40
RedCents
422¢
#47
eqmule;

Sorry about taking so long to reply to this thread after asking for your help. It got lost in the multi-verse. Anyways here is my UI, it is NoobHaxor's version of Infinity Blue I believe. I get the ol "MQ2Targetinfo has been disabled due to an incompatible UI, let eqmule know"! error in the MQ2 chat window. Please help.
 

Attachments

Joined
Dec 24, 2017
Likes
309
RedCents
1,465¢
#49
@ChatWithThisName

MQ2targetinfo for Graphite. Thought you maybe interested.

Code:
[UI_Graphite]
DynamicUI=1
GroupDistanceOffset=0
GroupDistanceFontSize=1
GroupDistanceLoc=0,0,0,-55
#the gauge we write our distance text to: GW_Gauge<x> etc... plugin adds the <1>,2,3,4,5
GroupDistanceElementPrefix=GW_Gauge


ExtDistanceLoc=0,0,0,-35

ComeToMeLoc=61,27,6,46
FollowMeLoc=61,27,48,88
MimicMeLoc=61,27,90,130

HotButton0Loc=97,64,6,46
HotButton1Loc=97,64,49,89
HotButton2Loc=97,64,92,132

TargetInfoAnchoredToRight=0
TargetInfoLoc=34,48,0,40
TargetDistanceLoc=34,48,90,0

UseExtLayoutBox=1
UseGroupLayoutBox=1
Label1=Player_ManaLabel
Label2=Player_FatigueLabel
Screen Shot 04-05-19 at 03.12 PM 001.PNG
Screen Shot 04-05-19 at 03.12 PM.PNG
 
Last edited:

Vrakenor

Active member
Joined
Sep 23, 2015
Likes
40
RedCents
422¢
#50
Deathlock...dude I love ya, but I don't speak code lol. I see what you did there but have no idea how to use it. Help a brother out and add a few basic directions please. Hehe you programmers are a riot. Sheesh man, I have a hard enough time with Kissassist for heaven's sake. The pictures are great though lol.
 
Joined
Dec 24, 2017
Likes
309
RedCents
1,465¢
#51
Deathlock...dude I love ya, but I don't speak code lol. I see what you did there but have no idea how to use it. Help a brother out and add a few basic directions please. Hehe you programmers are a riot. Sheesh man, I have a hard enough time with Kissassist for heaven's sake. The pictures are great though lol.

In your Release folder there is a file called : mq2targetinfo.ini

Edit this with notepad and replace the above code lines for the lines in your file.

If your in game, type /groupinfo reload. If you log in after changes, bam, your done.
 

Sicprofundus

#Can'tStop #Won'tStop
Moderator
Joined
May 5, 2016
Likes
1,117
RedCents
5,267¢
#52
I do a ton of /target name and then /nav target - I would love if my target window had a right click run to option like the group window!
 
Joined
Dec 29, 2017
Likes
984
RedCents
4,170¢
#53
Good stuff deathlock. I had gotten everything sorted with the exception of the group window already and had pretty much given up. But I see now I was just being lazy and felt I had more important things to do than figure something out I didn't have much interest in. So With that said I don't like the target window.

1554710143421.png

Above is what yours looks like. Note that there is no distance shown.

1554710205633.png

Here is mine, for the minor change you need only replace these.

INI:
TargetInfoAnchoredToRight=1
TargetInfoLoc=47,58,150,300
TargetDistanceLoc=47,80,150,300
However, it should be noted that this does NOT play nice with buffs of target visibility no matter how I've set it up.

1554710386230.png

Still have to expand it because the buffs get pushed below those labels.
 
Joined
Dec 24, 2017
Likes
309
RedCents
1,465¢
#54
Good stuff deathlock. I had gotten everything sorted with the exception of the group window already and had pretty much given up. But I see now I was just being lazy and felt I had more important things to do than figure something out I didn't have much interest in. So With that said I don't like the target window.

View attachment 16379

Above is what yours looks like. Note that there is no distance shown.

View attachment 16380

Here is mine, for the minor change you need only replace these.

INI:
TargetInfoAnchoredToRight=1
TargetInfoLoc=47,58,150,300
TargetDistanceLoc=47,80,150,300
However, it should be noted that this does NOT play nice with buffs of target visibility no matter how I've set it up.

View attachment 16381

Still have to expand it because the buffs get pushed below those labels.

Screen Shot 04-08-19 at 09.06 AM.PNG

I guess if there was a way to just make that top gray bar and numbers go away, it work work/look nice. I have no clue how MQ2 messes with the buffs so they relocate and get placed behind when it is loaded.

Thanks for the target locs, appreciate it.
 
Joined
Dec 24, 2017
Likes
309
RedCents
1,465¢
#56
I cleaned it up so it at least looks normal when using MQ2. It will be open so you do not have to adjust it.


Screen Shot 04-08-19 at 11.01 AM.PNG

TargetInfoAnchoredToRight=1
TargetInfoLoc=47,58,295,300
TargetDistanceLoc=47,80,150,295
 

Attachments

Vrakenor

Active member
Joined
Sep 23, 2015
Likes
40
RedCents
422¢
#57
deathlock:

I don't know if you caught the very beginning of that post from Mh272 but he says he is going to release his version on 4/10/19. So in a couple of days for the whole new release. Worth waiting for as far as I am concerned. Looks like he fixed a bunch of stuff in the UI, and it appears that he is a boxer too. Just an FYI.

And what are the numbers (15 20, 30 etc) at the top right of the graphics above? Mob Level? Distance?
 
Joined
Dec 24, 2017
Likes
309
RedCents
1,465¢
#58
deathlock:

I don't know if you caught the very beginning of that post from Mh272 but he says he is going to release his version on 4/10/19. So in a couple of days for the whole new release. Worth waiting for as far as I am concerned. Looks like he fixed a bunch of stuff in the UI, and it appears that he is a boxer too. Just an FYI.

And what are the numbers (15 20, 30 etc) at the top right of the graphics above? Mob Level? Distance?
If you do not use MQ2, the buffs overlay on top of that box, there is no need to change box size. I think the numbers in the box correlate with how many debuffs are on the mob? The original use also used ISOboxer, so it may have had something to do with that?
 
Joined
Mar 24, 2019
Likes
3
RedCents
39¢
#59
I'm struggling to make the follow me, mimic me and come to me buttons visible on the default ui. The hotbuttons appear and when I turn the mimic, come or follow buttons on they flash up underneath and then disappear. Changing the coordinates under [UI_default] and then /groupinfo reload doesn't seem to change anything. Would appreciate any help.

Thanks
 

Sicprofundus

#Can'tStop #Won'tStop
Moderator
Joined
May 5, 2016
Likes
1,117
RedCents
5,267¢
#60
I'm struggling to make the follow me, mimic me and come to me buttons visible on the default ui. The hotbuttons appear and when I turn the mimic, come or follow buttons on they flash up underneath and then disappear. Changing the coordinates under [UI_default] and then /groupinfo reload doesn't seem to change anything. Would appreciate any help.

Thanks
are you grouped?
 

eqmule

MQ2 Lead Dev
Moderator
Joined
Feb 1, 2013
Likes
444
RedCents
20,407¢
#61
They only show up when you are in a group.
 
Joined
Apr 30, 2019
Likes
85
RedCents
955¢
#63
Anyone have a section for the eqinterface AYA, love this pluging but am so used to my old ways and simply not getting this slotted into AYA in a neat way
 
Last edited:
Joined
Nov 11, 2017
Likes
31
RedCents
41¢
#64
I make my own UI. Everything is default apart from 8 windows and old spell icons.



so no idea if it's possible to make this compatible? I'm only interested in the mimic button.
 

Attachments

Joined
May 17, 2015
Likes
104
RedCents
3,351¢
#65
@eqmule
I noticed this file in my eq folder
c:\eq\MQ2TargetInfo.bak
I am paranoid and dont like mq2 stuff in my \eq folder can we please not do such things?
Also noticed what I assume is mq2autologin with loginname_characters.ini files in my \eq\ folder....
Or am I too paranoid?
 
Joined
Mar 24, 2019
Likes
3
RedCents
39¢
#67
Have been trying out Dannet and changed the Follow Me and Come to Me keys in the ini file. However I cant seem to find a way of changing the command when toggling off the Follow Me button (unless I manually do "/dggex /afollow off"). Am I missing something?
 
Joined
Mar 15, 2016
Likes
130
RedCents
2,229¢
#68
Have been trying out Dannet and changed the Follow Me and Come to Me keys in the ini file. However I cant seem to find a way of changing the command when toggling off the Follow Me button (unless I manually do "/dggex /afollow off"). Am I missing something?
It is currently hardcoded to only use the eqbc command.
 
Top