• You've discovered RedGuides 📕 an EverQuest multi-boxing community 🛡️🧙🗡️. We want you to play several EQ characters at once, come join us and say hello! 👋
  • IS THIS SITE UGLY? Click "RG3" at the very bottom-left of this page to change it. To dismiss this notice, click the X --->

Question - Innerspace / ISBoxer Experts... (1 Viewer)

Joined
Aug 24, 2019
RedCents
97¢
So as of now I have my first group fill up windows 1-6 on the bottom of my screen. Is there a way I can make the second group launch in windows 7-12 and so on? I would like to be able to launch the first group, get them setup, and then launch the second group at a different time. As of now from what I can tell, whenever I made the second group using the isboxer configuration wizard, it wants to overrite and put the group 2 into the window 1-6, and not start off from 7-17.
 
Joined
Jun 18, 2014
RedCents
904¢
unfortunately there isn't you would have to create a master group that has all of them in it does each group starts from one to the last member in the group so if you want to make 17 you would have to make a group of 17 and lay out the windows now what you could do is set up a 12 position window leave your main group on 1 through 6 and then have your new tunes start at 6 through 12 and load the first group in and then the second group you can do that as well but it will just merge the two groups anyways
 
Joined
Aug 24, 2019
RedCents
97¢
unfortunately there isn't you would have to create a master group that has all of them in it does each group starts from one to the last member in the group so if you want to make 17 you would have to make a group of 17 and lay out the windows now what you could do is set up a 12 position window leave your main group on 1 through 6 and then have your new tunes start at 6 through 12 and load the first group in and then the second group you can do that as well but it will just merge the two groups anyways
That's what I was afraid of, thanks for the response!
 
Joined
Jul 1, 2020
RedCents
267¢
I have a question. I tried isr boxer for a couple days but i didn't see a point. I have a 2k 34" monitor and my eq is on max graphics/resolution and the tiny windows of other group members were worthless, couldn't see anything... so I dumped it. I figured it was just bc I wanted max graphics or im missing something...
 
Joined
Mar 12, 2019
RedCents
35¢
The windows are adjustable to what ever you want. Both in size and resolution. But ISBoxer can be a cool tool to have in your bag of tricks. As mention is is a global key binder. So if you press A key on your main toon, it presses A throughout all the others. Also as mention EQBC does this to. But additionaly ISBoxer can give you the ability to create overlays, buttons, hotkeys, hotkey groups, and more. I use it for the visuals. I create an overlay with the names of my toons in a big box so I can identify them at a glance.

here is an example of that...

windows_layout.PNG


Lastly I use it for windows management. From what I know, no other software scales resolution and size to maintain aspect ration while allowing you to sort everything the way you like it. Could be wrong but I really havn't looked much further... See my inage below of my 54box team on two 32" monitors.

EQ_54_Accounts_Images.PNG

Anyways, I've used it for quite a while and am happy to help if you need some.
 
Joined
Mar 12, 2019
RedCents
35¢
So I found this nugget for ISBoxer, Read the thread. but in a nutshell, this will log in your team via cmdline and you can bat file that as you so please. .. Basicly you download is-command. This gets rid of the UAC warning. Then you can run a parameter following the exe... something like
INI:
c:\ some directory\IS-Command.exe run isboxer -launchslot "Character Set" 2
TIMEOUT  10
c:\ some directory\IS-Command.exe run isboxer -launchslot "Character Set" 3
etc, etc, etc
this is sort of a work around to launching the individual group sets and don't forget you can also pair your ISBoxer with MQ2Autologin...
 
Last edited:

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top