• IS THIS SITE UGLY? Click "RG3" at the very bottom-left of this page to change it. To dismiss this notice, click the X --->
  • You've been invited to attend the 2nd annual "EverQuest Software Awards"

Problem - come to me not working since patch

Joined
Aug 28, 2019
RedCents
30¢
ithe come to me function of nav is notworking everything else works. I tried reloading nav and even redownloaded all the files and replaced the old ones and still not working.
 
Joined
Oct 3, 2019
RedCents
171¢
I typically use eqbc and had this same issue a couple weeks back. Somehow MQ2Dannet got loaded and was screwing with it. Once I unloaded that plugin everything worked again. Hopefully that is the case for you.
 

Redbot

🖥️💖
Moderator
Joined
Oct 15, 2004
RedCents
44,765¢
my guess is that you have two different mq2 folders. go to the settings tab on the launcher and browse to your old folder
 

Sic

MQ2 Diplomat
Moderator
Joined
May 5, 2016
RedCents
12,529¢
still no come to me and I noticed that nav isnt working in any zones but pok with the exception of auto follow.
Like redbot mentioned, open your redguide's launcher and check on the "settings" tab

This "settings" tab should be pointed towards your MacroQuest2 Directory (the release folder)

This is what mine looks like:

1577222150388.png


Quite a few folks had this mix up with the new launcher (sorry about that).

If you are unsure what I mean there is the video in my signature to help out also.

let us know if that fixed you up, otherwise we'll try some other stuff
 
Joined
Aug 28, 2019
RedCents
30¢
my guess is that you have two different mq2 folders. go to the settings tab on the launcher and browse to your old folder
i found that last night fixed the issue except now there is one bot in the group that wont comply at times i tried slapping the bot .... sigh lol just glad its working
 
Top