Results 1 to 8 of 8

Thread: Chat font size

  1. Top | #1
    Red Riding Hood macromanic's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    83
    RedCents
    63

    Chat font size

    is there a way to have all chat boxes default to large font size changing every box every times so frustrating....

  2. Top | #2
    Red Rover ac1dgenocide's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    123
    RedCents
    252

    Re: Chat font size

    you could set up a holy/down to the event "welcome to everquest" and have it set chat font size at that time?

    edit: i'm not sure if there is an ini setting for chat size or not.

  3. Top | #3
    Red Apprentice jamie75's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    30
    RedCents
    90

    Re: Chat font size

    i only have to set it one time, it saves it for the next time i log in

  4. Top | #4
    Red Pimp Masta Sexy Warl0ck45's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    737
    RedCents
    4,398

    Re: Chat font size

    Are you perchance setting font sizes different per session?

    if you are /q'ing out, it wont save settings properly like "/camp desktop" does

    and... there are 3 types of potential chat boxes so...

    /chatfontsize for EQ
    /mqfont for the MQ window
    /bcfont for EQBC

    to which specifically are we referring to? =)

  5. Top | #5
    Red Riding Hood macromanic's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    83
    RedCents
    63

    Re: Chat font size

    eq font size i use tell box every new one pops up small

    alsp the entry line doesnt resize with the widow there a fix for that?

  6. Top | #6
    RedQueen was here. Maskoi's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    9,793
    RedCents
    47,509

    Re: Chat font size

    To change the font size in a box you have to
    Code: 
    right click on it
    set it as default chat 
    /chatfont 5
    you might try looking in the EQ folder for your toons ini file and see if you can edit it there once you setup all your chat boxes.

  7. Top | #7
    Red Pimp Masta Sexy Warl0ck45's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    737
    RedCents
    4,398

    Re: Chat font size

    I think with tell boxes you are gonna be screwed... as they are "new" boxes every time, and will use default settings. But I am just guessing here, I do not use tell boxes.

    I personally have a window that all incoming chat goes to and leave it at that. (then seperate one for melee/spell, and seperate one fore random/environmental, ect) I do not generally have an issue following along with chats that are all funneled to the same window. And being a "permanent' window, the settings stick.

  8. Top | #8

    Re: Chat font size

    I noticed a setting called ChatFontSize in the EQClient.ini file the other day. Maybe setting it there will work with tell boxes.

  9. One user has clicked "Thanks" to reward RiftMojo for this post:

    Maskoi (01-11-2017)

Similar Threads

  1. Lowering file size
    By oO spart Oo in forum Requests and Questions
    Replies: 2
    Last Post: 12-05-2014, 09:53 PM
  2. Need a font please!
    By BIGGI in forum Hail, a fire beetle
    Replies: 13
    Last Post: 02-16-2006, 09:13 AM
  3. [MQ2] - Size Plugin
    By Redbot in forum Strategies
    Replies: 66
    Last Post: 12-11-2005, 04:18 PM
  4. Size Offset
    By kaneda86 in forum Requests and Questions
    Replies: 3
    Last Post: 09-26-2005, 06:28 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •